Potwierdzeniem zamówienia jest wpłata zadatku ustalana indywidualnie do każdego zamówienia.
Wpłat można dokonywać w gotówce bądź na konto bankowe :
Piekarnik Gosi , 76 1090 1102 0000 0001 5779 3873
Smaki
Biszkopt kakaowy
– czekoladowy (możliwość połączenia z frużeliną malinową bądź wiśniową),
– czekoladowo – śmietankowy
– czekoladowo – malinowy
– czekoladowy z żelką pomarańczową
– słony karmel z musem z owoców leśnych
– kinder bueno z prażynką czekoladową
– chałwowy z chrupką oraz żelką i kremem wiśniowym
– karmelowy z powidłami z czarnej porzeczki
– oreo
– nugat z orzechami laskowymi i kremem śmietankowym
Biszkopt biały
– śmietankowy (w sezonie możliwość dodatku świeżych owoców)
– pistacja z malinami
– owocowe (truskawkowy, malinowy, mango, czarna porzeczka, mango-owoce leśne)
– rafaello na bazie białej czekolady
– kokosowo-malinowy z żelką malinową
Inne
– cytrynowy na bazie lemon curd
– kawowy na bazie biszkoptu kawowego
Torty musowe
1. KARMEL-JOGURT-MIGDAŁY: mus z karmelizowanej białej czekolady, chrupiąca warstwa migdałowa, ganache jogurtowy
2. MANGO-MARAKUJA-TRUSKAWKA: spód migdałowy, galaretka mango-marakuja, żelka truskawkowa, krem diplomat kokosowo-waniliowy
3.CZEKOLADA-MALINA-JEŻYNA: biszkopt jogurtowy, chrupiąca warstwa czekoladowa, żelka jeżynowa, krem malinowy, mus czekoladowy
4. WHISKY-MANGO: brownie, krem mango, ganache czekoladowe , mus whisky
5. KAWA-ORZECH ZIEMNY: biszkopt, karmelizowane orzeszki ziemne, namelaka z masłem orzechowym, kawowy mus
Torty
Torty z masą cukrową – Cena wyjściowa tortu małego – 150zł
Torty kremowe – Cena wyjściowa dla tortu małego – 100 zł.
Torty nowoczesne – Cena od 150zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
Torty bezowe – w cenie od 120zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
Torty weselne – cena od 15zł/porcje tortu (wycena indywidualna przy zamówieniu)
CENNIK TORTÓW TRADYCYJNYCH
- 8-10 porcji – od 100zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
- 10-15 porcji – od 150zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
- 16-20 porcji – od 200zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
- 20-25 porcji – od 250zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
Torty na większą ilość porcji ustalane są indywidualnie.
Powyżej 25 porcji – 10 zł/porcja
Torty piętrowe – 350 zł +
Dodatkowo płatne:
– Figurki na masie cukrowej – 20 zł
– Dekoracje cukrowe np. Figurki – od 50 zł (wycena indywidualna przy zamówieniu)
– Żywe Kwiaty – cena do negocjacji
– Toppery – cena do negocjacji
Ciasta
• Malinowa chmurka: kruchy spód, warstwa malin w galaretce, krem śmietankowy, beza- 150zł
• Sernik ulubiony: kruchy spód, aksamitna masa serowa, beza z kruszonką- 150zł
• Sernik klasyczny: wykończony czekoladowym ganache lub oprószony cukrem pudrem- 150zł
• Jabłecznik z kruszonką: ciasto ucierane, jabłka, kruszonka- 120zł
• Sernik królewski: kakaowy spód i kruszonka, wilgotna masa serowa- 150zł
• Pleśniak: kruche ciasto waniliowe, powidła owocowe, kruche ciasto kakaowe, beza i kruszonka- 100zł
• Leśny mech z musem truskawkowym: biszkoptowe ciasto z dodatkiem szpinaku, mus truskawkowy- 100zł
• Snickers: dwie warstwy kakaowego biszkoptu a pomiędzy bezowy blat orzechowy , krem budyniowy , toffi i orzeszki ziemne- 130zł
• Mleczna kanapka: dwa blaty czekoladowego ciasta, a pomiędzy krem waniliowy z dodatkiem cienkiej warstwy czekoladowej-120zł
• 3Bit: herbatniki, krem budyniowy, toffi i śmietana- 100zł
• Biszkoptowe z kremem i owocami w galaretce: biszkopt, krem budyniowy, owoce- 100zł
• Kora orzechowa: dwa blaty bezy orzechowej a pomiędzy krem budyniowy na bazie soku z brzoskwiń, delicje pomarańczowe, owoce brzoskwiń i galaretka- 150zł
• Nutelowiec z wiśniami: nutelowy spód , krem śmietankowy z dodatkiem twarożku, wiśnie i galaretka- 100zł
• Karpatka – 100zł
Ciasta
• Tarta z kremem patisserie / kremem śmietankowym / ganache czekoladowym i owocami- 120zł
• Tarta z kremem patisserie / kremem śmietankowym / ganache czekoladowym i owocami- 80zł
• Tarta cytrynowa- 80zł
• Sernik na zimno z mango , spód ciasteczkowy, masa serowa z dodatkiem mango- 80zł
• Sernik na zimno cynamonowy-80zł
• Sernik z pomarańczą i migdałem kruszonym – 120zł
• Sernik z malinami i kruszonka- 80zł
• Sernik nowojorski z pistacją – 120zł
• Sernik ciasteczkowy- 100zł
• Sernik Daguas ( brownie z orzechami sernik, roffy, beza z orzechami i daktylami) – 100zł
• Sernik Granat – 100zł
• Sernik brzoskwiniowy – 100zł
Słodkie Stoły
ARANŻACJA I TRANSPORT SŁODKOŚCI USTALANE INDYWIDUALNIE
WARIANTY CENOWE I ILOŚCIOWE:
Minimalna ilość zamówienia poszczególnych deserków to 8 szt z jednego rodzaju.
W przypadku zamówień dla ilości osób powyżej 30, do wyboru sa następujące konfiguracje bufetów:
1. PODSTAWOWY , 3szt. deseru na osobę, do wyboru 5 rodzaji deseru – 24zł
2. ROZSZERZONY, 4-5szt. deseru na osobę , do wyboru 7 rodzaji słodkości – 28zł
3. PREMIUM , 6 szt. deseru na osobę, do wyboru 9 rodzajów deseru –32zł
W skład słodkiego stołu mogą wchodzić:
Muffinki czekoladowe z kremem śmietankowym
Babeczki z kremem i piankami marshmallow
Cake popsy/Ice pops w czekoladzie
Deser w pucharku Panna Cotta
Deser w pucharku Tiramisu
Deser w pucharku Leśny mech z musem truskawkowym
Deser w pucharku Chia
Serniczek cynamonowy/oreo na ciasteczkowym spodzie
Deser w pucharku oreo
Mini Pavlove z owocami ok.7 cm średnicy. Monoporcja półkula w polewie lustrzanej /mango, marakuja/
Savarin: mus z białej czekolady i żelką malinową na migdałowym ciasteczku/
Eklerki z kremem śmietanowym/pattisiere
Tartaletki z kremem i owocami
Mini tarta z ganache czekoladowym i żelką malinową
Profiterol z kruszonką i kremem porzeczkowym/śmietankowym
Ciasta
Desery
DESERKI INDYWIDALNE
• Muffinki czekoladowe z kremem śmietankowym – 6zł
• Babeczki z kremem i piankami marshmallow – 5zł
• Cake popsy/Ice pops w czekoladzie – 6zł / 10zł
• Deser w pucharku Panna Cotta – 7zł
• Deser w pucharku Tiramisu – 7zł
• Deser w pucharku Leśny mech z musem truskawkowym – 5zł
• Deser w pucharku Chia – 7zł
• Serniczek cynamonowy/oreo na ciasteczkowym spodzie – 8zł
• Deser w pucharku oreo – 6zł
• Mini Pavlove z owocami ok.7 cm średnicy – 10 zl
• Monoporcja półkula w polewie lustrzanej /mango,marakuja/ – 12zł
• Savarin /mus z białej czekolady i żelką malinową na migdałowym ciasteczku/ – 10zł
• Eklerki z kremem śmietanowym/pattisiere – 6zł
• Tartaletki z kremem i owocami – 4,5zł
• Mini tarta z ganache czekoladowym i żelką malinową – 8zł
• Profiterol z kruszonką i kremem porzeczkowym/śmietankowym – 7zł
Kontakt
- gosia@piekarnikgosi.pl
- +48 503 186 245
- +48 690 214 515
- fb.com/PiekarnikGosi
Adres: ul. Polna 7k, 83-314 Somonino
Adres: ul. Dworcowa 3, 83-300 Kartuzy (deptak)